Καταστροφέας Εγγράφων Ideal 3104 SMC P-7 (with oiler)

Κωδικός
124572
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Κατασκευαστής
Ideal
Χρώμα
Λευκό
2.978,48 € 2.402,00 €
Κατόπιν παραγγελίας
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
in Stock
Περιγραφή

Οι άξονες κοπής: Κατασκευή τεμαχιστών υψηλής ποιότητας με μεγάλους κύκλους ζωής. Οι κορυφαίας ποιότητας άξονες κοπής είναι κατασκευασμένοι από ειδικό χάλυβα, που είναι τα εξαρτήματα που υπόκεινται στους μεγαλύτερους φόρτους εργασίας.
Ευκολία χειρισμού: έξυπνο πολυλειτουργικό στοιχείο διακόπτη με ενσωματωμένα οπτικά σήματα που υποδεικνύουν την κατάσταση λειτουργίας. Πρόσθετη λειτουργία «διακόπτης έκτακτης ανάγκης».
Βολικός κάδος αποβλήτων. Ο φιλικός προς το περιβάλλον κάδος αποβλήτων μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και καθαρά από το ντουλάπι. Ο κάδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς σακούλα τεμαχίων μιας χρήσης.
Αξιόπιστο σύστημα που ελέγχει όλες τις αυτόματες λειτουργίες του καταστροφέα, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας.
Ηλεκτρονική έγχυση λαδιού. Το αυτόματο σύστημα ψεκασμού λαδιού λιπαίνει τους άξονες κοπής κατά τον τεμαχισμό και εγγυάται σταθερά υψηλή απόδοση αποβλήτων.
ECC – Ηλεκτρονικός έλεγχος χωρητικότητας: Αυτή η ηλεκτρονική δυνατότητα υποδεικνύει τη χωρητικότητα του φύλλου που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία αποβλήτων για την αποφυγή εμπλοκών χαρτιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ύψος: 930 mm
Πλάτος: 538 mm
Βάθος: 470 mm
Βάρος: 52 kg
Μέγεθος τεμαχισμού: 0,8 x 5 mm, super micro cut
Επίπεδο ασφάλειας: P-7
Χωρητικότητα φύλλου: 5-7 (70 g/m²), 4-6 (80 g/m²)Άνοιγμα τροφοδοσίας: 310 mm

Αξιολογήστε πρώτοι το προιόν
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Καταστροφέας Εγγράφων Ideal 3104 SMC P-7 (with oiler)
Η Βαθμολογία σας
Καταστροφέας Εγγράφων Ideal 3104 SMC P-7 (with oiler) Καταστροφέας Εγγράφων Ideal 3104 SMC P-7 (with oiler)
Τελική τιμή με ΦΠΑ 2978.48 €