Ποιοί είμαστε

Η Εταιρία

H ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΕ είναι εισαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναλωσίμων και μηχανών γραφείου με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη σύγχρονη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, η εταιρία, μέσα από 40.000 και πλέον προϊόντα σε συνδυασμό με την ευελιξία που της παρέχουν τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς, εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με μηχανές και είδη γραφείου, ειδικά χαρτιά για ψηφιακές εκτυπώσεις, υλικά και μηχανές για βιβλιοδεσία / πλαστικοποίηση, μελάνια και toner, υλικά plotter, υλικά θερμομεταφοράς.

Παράλληλα, η εταιρία, με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχει πλήρη τεχνική και πληροφοριακή υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, έχοντας ως αρχή του τον σεβασμό στις ανάγκες κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που προκύπτει ευέλικτα και με διάθεση να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση, επιδιώκει την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας με αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.