Πρέσα Θερμομεταφοράς Secabo TS7 Smart 40x50cm Αυτόματη

Κωδικός
208830
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Κατασκευαστής
Secabo
Εγγύηση
1 έτος
Χρώμα
Κόκκινο
3.266,78 € 2.634,50 €
4-10 ημέρες παράδοσης
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
in Stock
Περιγραφή
Πρέσα με αυτόματο ανοιγμα και περιστρεφόμενη κεφαλή. Διαστάσεις: 40cm x 50cm. Ομοιόμορφος διαμοιρασμός θερμοκρασίας. Ψηφιακό πάνελ ελέγχου. Ελάχιστη αποφυγή θερμότητας λόγω των ειδικών ελεγκτών θερμοκρασίας.
Με το άνετο αυτόματο σύστημα περιστροφής, η νέα και βελτιωμένη πρέσα μεταφοράς Secabo TS7 Smart παρέχει έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο εργασίας για εύκολη ευθυγράμμιση των αντικειμένων μεταφοράς. Η μεγάλη πλάκα βάσης με διαστάσεις 40cm x 50cm τοποθετείται σε κατακόρυφο προσανατολισμό, που διευκολύνει την ακριβή τοποθέτηση στοιχείων και αντικειμένων. Η λειτουργία αυτόματου ανοίγματος και αυτόματης αιώρησης του TS7 Smart επιτρέπει ακόμη πιο ευέλικτη και πιο άνετη εργασία. Το Secabo TS7 Smart είναι κατάλληλο για όλες τις κοινές μεθόδους μεταφοράς θερμότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε τομέα τεχνολογίας μεταφοράς.
Χαρακτηριστικά:
Ψηφιακός ελεγκτής: Η διάρκεια και η θερμοκρασία μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν και να παρακολουθηθούν χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό ελεγκτή.
Μεγάλος χώρος εργασίας: Η πρέσα θερμότητας μπορεί να ανοίξει έως και 110° για να λειτουργεί εύκολα και με ασφάλεια.
Μεταβλητή πίεση εργασίας: Η πίεση εργασίας ρυθμίζεται εύκολα - σε κάθε περίπτωση ταιριάζει με το αντικείμενο και τη διαδικασία μεταφοράς.
Ασφαλής εργασία: Η ασφάλεια και η ποιότητα αυτής της συσκευής παρακολουθείται συνεχώς - σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα ασφαλείας.
Ακριβής κατανομή θερμοκρασίας: Η υψηλής ποιότητας θερμαντική πλάκα εξασφαλίζει ακριβή κατανομή θερμοκρασίας σε ολόκληρη την επιφάνεια θέρμανσης.
Χαμηλή υστέρηση: Ένας ελεγκτής τελευταίας τεχνολογίας μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο ελάχιστο, εξασφαλίζοντας έτσι σταθερά καλά αποτελέσματα μεταφοράς.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ρύθμιση πίεσης Χειροκίνητα ρυθμιζόμενη καθ' ύψος επιφάνεια
Καθαρό βάρος 64 κιλά
Επιφάνεια εργασίας 40x50cm
Περιεχόμενα συσκευασίας Πρέσα θερμομεταφοράς, εναλλασόμενες βάσεις, επέκταση περιστροφής, καλώδιο τροφοδοσίας, οδηγίες στα αγγλικά
Μέγιστη πίεση 250g/cm²
Μέγιστη θερμοκρασία 225°C
Μέγιστη διάρκεια 999s
Τροφοδοσία 230V / 50Hz - 60Hz, 2kW
Ιδανικό περιβάλλον λειτουργίας +5°C - +35°C / 30% - 70% υγρασία
Αξιολογήστε πρώτοι το προιόν
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Πρέσα Θερμομεταφοράς Secabo TS7 Smart 40x50cm Αυτόματη
Η Βαθμολογία σας
Πρέσα Θερμομεταφοράς Secabo TS7 Smart 40x50cm Αυτόματη Πρέσα Θερμομεταφοράς Secabo TS7 Smart 40x50cm Αυτόματη
Τελική τιμή με ΦΠΑ 3266.78 €