Μηχάνημα Βιβλιοδεσίας Rhin-O-Tuff HD 7700 Ultima

Κωδικός
101838
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Κατασκευαστής
Rhin-O-Tuff
Εγγύηση
1 έτος
Χρώμα
Μαύρο
4.340,00 € 3.500,00 €
1-3 μέρες παράδοση
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
in Stock
Περιγραφή
Υπέρ-επαγγελματική ηλεκτρική διατρητική / βιβλιοδετική μηχανή στιβαρής μεταλλικής κατασκευής, με δυνατότητα αλλαγής μητρών διάτρησης, για όλα τα είδη βιβλιοδεσίας, πολύ εύκολη και γρήγορη αλλαγή των μητρών, κάθετη διάτρηση έως 40-50 φύλλων 80gsm με ποδοπεντάλ, σένσορα ή διακόπτη χεριού. Εύκολη πατενταρισμένη προσθαφαίρεση μαχαιριών στις μήτρες και δυνατότητα συνδυασμού και ένωσης με όλα τα κλειστικά και συμπληρωματικά μηχανήματα της Rhin-O-Tuff
Το HD7700 Ultima είναι το κορυφαίο βαρέως τύπου, ανθεκτικό επιτραπέζιο μηχάνημα. Συνδυάζοντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα μήτρας γρήγορης αλλαγής Rhin-O-Tuff με τα ακόλουθα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά:
Μήτρα πρόσθετης χωρητικότητας 14" (356 mm) με ανοιχτό άκρο: Τρυπήστε μέχρι 55 φύλλα ή 110 σελίδες χαρτιού bond 11 ιντσών, 20 λιβρών (80 gsm). Ο αριθμός των φύλλων εξαρτάται από το βάρος του χαρτιού και το σχέδιο διάτρησης που χρησιμοποιείται.
Δίσκος απορριμμάτων U-View: Συγκρατεί έως και 150% περισσότερα απόβλητα από οποιαδήποτε άλλη διάτρηση επιτραπέζιας επιφάνειας και εξαλείφει τα ενοχλητικά υπεργεμίσματα.
Το Accu-Set Paper Stop: Ρυθμίστε όλες τις τοποθετήσεις οπών εύκολα και με ακρίβεια για να χωρέσουν μια χτένα, σύρμα, πηνίο ή σπειροειδές βιβλιοδεσία και βιβλιοδεσία χαρτιού, ακόμη και με χαρτί μονού μεγέθους.
Νέες λυχνίες διαγνωστικής οθόνης: Παρέχουν ενδείξεις για σημαντικές συνθήκες του μηχανήματος.
Αυτόματη και Χειροκίνητη Αντίστροφη: Παροχή επιπλέον ασφάλισης για μείωση του δαπανηρού χρόνου διακοπής λειτουργίας και των δαπανηρών κλήσεων σέρβις λόγω εμπλοκών υπερφόρτωσης.
Με αυτές τις νέες δυνατότητες συν 3 χρόνια εγγύηση μαζί με όλες τις παρακάτω τυπικές δυνατότητες, το HD7700 Ultima θα χειριστεί οποιοδήποτε έργο μεγέθους, μεγάλο ή μικρό. Σχεδιασμένο για εμπορική και εταιρική χρήση μεγάλου όγκου.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εγγύηση
1 έτος
Χρώμα
Μαύρο
Τύπος
Ηλεκτρικό
Κατασκευαστής
Rhin-O-Tuff
Αξιολογήστε πρώτοι το προιόν
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Μηχάνημα Βιβλιοδεσίας Rhin-O-Tuff HD 7700 Ultima
Η Βαθμολογία σας
Μηχάνημα Βιβλιοδεσίας Rhin-O-Tuff HD 7700 Ultima Μηχάνημα Βιβλιοδεσίας Rhin-O-Tuff HD 7700 Ultima
Τελική τιμή με ΦΠΑ 4340 €