Σύστημα κοπής & χάραξης με laser Traxx TRX-40

Κωδικός
118549
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Κατασκευαστής
OEM
Χρώμα
Μαύρο
12.152,00 € 9.800,00 €
1-3 μέρες παράδοση
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
in Stock
Περιγραφή
Σύστημα κοπής & χάραξης trx40 της Traxx με δέσμη laser. Glass tube 40W (οικονομικό αναλώσιμο), Υδρόψυκτο (κλειστό κύκλωμα) chiller CW-5000, Auto focus, Red dot pointer, Επιφάνεια εργασίας: 30x50 εκ, Βολικό άνοιγμα (εμπρός) για εργασία με μεγαλύτερα αντικείμενα, συμπεριλαμβάνεται εξτρά τραπέζι Honeycomb, Vacuum / exhaust / blower, Φωτισμός χώρου εργασίας με LED, Ηλεκτρική κίνηση τραπεζιού καθ’ ύψος (±300 mm). Made in EU
Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Χαρακτηριστικά

Το TRX40 είναι ένα αξιόπιστο σύστημα κοπής & χάραξης Laser της Traxx, εξολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ελέγχου, στοιβαρή κατασκευή σε προσιτό κόστος και με αρκετά οικονομικό αναλώσιμο.
Είναι εύχρηστο και γρήγορο, εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει και να χαράξει μια ευρεία γκάμα υλικών όπως λάστιχο, polylaser, πλαστικά φύλλα επιγραφοποιίας, plexi glass, ξύλο, χαρτί, γυαλί, ξύλο, ενώ με την χρήση πάστας τύπου Cermark, Thermark μπορεί να μαρκάρει ανοξείδωτο, μέταλλο & αλουμίνιο.
Είναι ιδανικό για κατασκευή σφραγίδων, βραβείων, αναμνηστικών πλακετών, πινακίδων σήμανσης, διακοσμητικών, στένσιλ, δοκιμίων για κοπτικά συσκευασιών, προσκλητηρίων κ.λπ.
Διαθέτει επιφάνεια εργασίας 500mm x 300mm με αποσπώμενη κυψελωτή επιφάνεια (honeycomb) η οποία περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ ο μεγάλος κάθετος άξονας επιτρέπει εργασία με μεγάλα αντικείμενα με ύψος έως 300 mm.
Το σύστημα TRX-40 λειτουργεί με υδρόψηκτη πηγή γυάλινου καθοδικού σωλήνα (laser tube) στα 10600nm, ισχύος 40 Watt με μεγάλη διάρκεια ζωής (περισσότερες από 2.000 ώρες λειτουργίας), η οποία είναι αρκετά οικονομικότερη ως αναλώσιμο σε σχέση με μια αντίστοιχη πηγή RF.
Το TRX-40 είναι εξοπλισμένο με Σύστημα Αυτόματης Εστίασης (Auto Focus) και σύστημα Red Dot Pointer για εύκολο εντοπισμό των ορίων της κοπής - χάραξης.
Είναι σχεδιασμένο για βέλτιστη χρήση ακόμη και με μεγαλύτερα αντικείμενα, καθώς διαθέτει μεγάλο πρακτικό άνοιγμα στο επάνω μέρος για εύκολη πρόσβαση και ευκολία στην τοποθέτηση μεγαλύτερων αντικειμένων στην επιφάνεια εργασίας.
Η διάφανη πόρτα της καμπίνας επιτρέπει επιτρέπει στο χρήστη την παρακολούθηση της εξέλιξης της εργασίας εντός της φωτιζόμενης με led καμπίνας.

Στον βασικό εξοπλισμό του συστήματος TRX40 περιλαμβάνεται:
- Σύστημα υδρόψυξης CW-5000 (ψυκτικό μηχάνημα, όχι απλός εναλλάκτης) για σταθερή θερμοκρασία στην πηγή εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία, παρατείνοντας ταυτόχρονα το χρόνο ζωής της πηγής.
- Σύστημα αντλίας αέρα “blower” το οποίο διοχετεύει αέρα στην κεφαλή, απομακρύνοντας τη σκόνη και υπολείματα από την κοπή ή χάραξη, προστατεύοντας έτσι το φακό.
- Έχει ενσωματωμένο πίνακα έλεγχου λειτουργίας με οθόνη LCD και μπορεί να αποθηκεύσει, επεξεργαστεί και εκτελέσει εργασίες αυτόνομα χωρίς τη χρήση υπολογιστή.
- Το TRX-40 παρέχεται με τη δική του μεταλλική τροχήλατη βάση στον βασικό εξοπλισμό.
- Συνδεσιμότητα: Μπόρει να συνδεθεί με Η/Υ μέσω USB 2.0 ή δικτυακά (Ethernet).
- Διαθέτει είσοδο USB για σύνδεση USB stick (μεταφορά αρχείου με "φλασάκι")
- Συνοδεύεται με ευέλικτο λειτουργικό σύστημα. Συνεργάζεται με αρχεία Vector: dxf, ai, plt, dst, dsb, eps. & Bitmap: bmp, jpg, gif, png, mng.
- Διαθέτει λειτουργία Προεπισκόπησης Εργασίας (Print Preview) για να μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει και να διοθρώσει τυχόν σφάλματα πριν ξεκινήσει την εργασία.

Προαιρετικά παρέχεται και φίλτρο AD Nano+ 2 σταδίων (με ενεργό άνθρακα και χαρτόφιλτρο με προφίλτρο) τεχνολογίας inverter, κατασκευασμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το σύστημα TRX-40 και το προαιρετικό φίλτρο πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν σήμανση CE.
Αξιολογήστε πρώτοι το προιόν
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Σύστημα κοπής & χάραξης με laser Traxx TRX-40
Η Βαθμολογία σας
Σύστημα κοπής & χάραξης με laser Traxx TRX-40 Σύστημα κοπής & χάραξης με laser Traxx TRX-40
Τελική τιμή με ΦΠΑ 12152 €