Η εταιρία

H ΒΑΣΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Ι.Κ.Ε. είναι εισαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναλωσίμων και μηχανών γραφείου με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη σύγχρονη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, η εταιρία, μέσα από 10.000 και πλέον προϊόντα σε συνδυασμό με την ευελιξία που της παρέχουν τα ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς, εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με ειδικά χαρτιά για ψηφιακές εκτυπώσεις, υλικά και μηχανές για βιβλιοδεσία / πλαστικοποίηση, μελάνια και toner, υλικά plotter, υλικά θερμομεταφοράς, μηχανές και είδη γραφείου.

Παράλληλα, η εταιρία, με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχει πλήρη τεχνική και πληροφοριακή υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, έχοντας ως αρχή του τον σεβασμό στις ανάγκες κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που προκύπτει ευέλικτα και με διάθεση να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση, επιδιώκει την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρίας με αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Our team

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Καλέστε μας στο 2310 682 680 και ένας εκπρόσωπός μας, αφού καταγράψει τις ανάγκες σας , θα δώσει την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας προτιμήσεις.

  • Άμεση Παράδοση

    Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για τον κάθε συνεργάτη μας η άμεση εξυπηρέτηση σε επίπεδο παράδοσης προϊόντος , εκτελούμε την παραγγελία σας με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο.

  • Υποστήριξη

    Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από νέους εξειδικευμένους ανθρώπους, ικανούς και κυρίως με διάθεση να δώσουν άμεσα πλήρη τεχνική και πληροφοριακή υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

  • Κορυφαία Ποιότητα

    Συνεργαζόμενοι με κυρίαρχους οίκους του εξωτερικού παγκοσμίως στον κλάδο των αναλωσίμων γραφείου , προσφέρουμε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις όσων αναζητούν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.